Besplatan kurs fotografije za mlade u Novom Sadu

U okviru projekta “(Re)Startuj uspešno 3” koji sprovodi Udruženje Remiks, tokom oktobra, novembra i decembra u Novom Sadu biće održan  besplatan kurs fotografije za mlade u trajanju od 15 časova.

Kurs je namenjem nezaposlenim mladima od 19 do 30 godina koji planiraju da se profesionalno bave fotografijom i da im to bude izvor prihoda. U sklopu ovog kursa, polaznici će imati i besplatnu obuku o preduzetništvu za početnike.

Prijave se primaju do 5. oktobra, a oni koji budu odabrani za učešće na kursu biće obavešteni najkasnije do 10. oktobra. Prednost za pohađanje kursa imaće mladi iz posebno osetljivih grupa. Na odabir učesnika/-ca neće uticati prethodno iskustvo.

Kurs će voditi Miloš Spasić, fotograf sa dugododišnjim iskustvom i jedan od osnivača grupe Ufotkavanje koja već nekoliko godina uspešno beleži sve važnije događaje u Novom Sadu.

Obaveza odabranih učesnika/-ca je da prisustvuju na minimum 80% časova foto kursa i obuci za preduzetništvo. Upitnik za prijavu se nalazi OVDE.

Za više informacija možete se obratiti na mail udruzenjeremiks@gmail.com.

Projekat se realizuje u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade Grada Novog Sada za 2020. godinu i finansira ga Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada-Kancelarija za mlade.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.