Besplatne radionice o ključnim veštinama menadžera, veštinama pregovaranja i marketingu i prodaji u Novom Sadu

U subotu, 20. oktobra, od 10 do 15h u Novom Sadu biće održan set radionica iz preduzetništva za mlade koji žele da započnu svoj biznis i za mlade preduzetnike početnike koji žele da unaprede svoj biznis. Radionice su nastavak info sesije o preduzetništvu održane 20. septembra kao i prvog seta radionica održanih 6. oktobra na kojima su mladi imali priliku da steknu nova znanja i prošire postojeća o pisanju biznis plana, strateškom planiranju i zaštiti prava intelektualne svojine.

Radionica o KLJUČNIM VEŠTINAMA MENADŽERA od 10 do 11.30h. Radionica je namenjena mladima koji planiraju da započnu sopstveni biznis i početnicima u biznisu. Voditeljka radionice je Nikolina Pupavac. Učešće je besplatno.

Prijave putem linka ovde.

Radionica o VEŠTINAMA PREGOVARANJA od 11.45 do 13.15h. Radionica je namenjena mladima koji planiraju da započnu sopstveni biznis i početnicima u biznisu. Voditeljka radionice je Nikolina Pupavac. Učešće je besplatno.

Prijave putem linka ovde.

Radionica o MARKETINGU I PRODAJI od 13.30 do 15.00h. Radionica je namenjena mladima koji planiraju da započnu sopstveni biznis i početnicima u biznisu.
Voditeljka radionice je Milica Rajačić. Učešće je besplatno.

Prijave putem linka ovde.

Radionice se održavaju u okviru projekta “(Re)Startuj uspešno koje sprovodi Udruženje Remiks iz Novog Sada u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom Put jednog projekta i Advokatskom kancelarijom Šećerov.

Broj učesnika/-ca je ograničen na 15, a rok za prijavu je 16. oktobar do ponoći.
Za učešće se mogu prijaviti mladi do 30 godina starosti sa teritorije Grada Novog Sada. Prednost pri selekciji imaće mladi iz prigradskih sredina.
Odabrani učesnici/-ce biće obavešteni najkasnije 18. oktobra putem maila.

Foto: Pixabay.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.