Besplatne radionice o pisanju biznis plana, strateškom planiranju i zaštiti prava intelektualne svojine 6. oktobra u Novom Sadu

U subotu, 6. oktobra, od 10 do 15h u Novom Sadu biće održan set radionica iz preduzetništva za mlade koji žele da započnu svoj biznis i za mlade preduzetnike početnike koji žele da unaprede svoj biznis.

Radionice su nastavak info sesije o preduzetništvu održane 20. septembra na kojima će mladi imati priliku da steknu nova znanja i prošire postojeća o pisanju biznis plana, strateškom planiranju i zaštiti prava intelektualne svojine.

Biće razmatrane isključivo prijave koje se pošalju do 2. oktobra do ponoći. Odabrani učesnici/-e biće obavešteni o selekciji i tačnom mestu održavanja do 4. oktobra putem e-maila.

Radionica o pisanju biznis plana namenjena je onima koji žele da započnu svoj biznis. Početak je u 10h, a trajaće 90 minuta. Voditeljka je Marija Prokopić, dip. ekonomista i sertifikovani mentor za potencijalne preduzetnike i MSPP  od strane Ministarstva privrede, Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju i sertifikovani trener od strane Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije za obuke za početnike u poslovanju, finansijsko upravljanje, izvoz za one koji privi put izvoze, pripremu za jedinstveno evropsko tržište, inovacije.

Prijave putem linka OVDE.

Radionica o strateškom planiranju namenjena je mladima koji žele da započnu svoj biznis, ali i mladim preduzetnicima početnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje. Početak je u 11.45 i traje 90 minuta. Voditeljka je Marija Prokopić, dip. ekonomista i sertifikovani mentor za potencijalne preduzetnike i MSPP  od strane Ministarstva privrede, Razvojne agencije Srbije i Japanske agencije za međunarodnu saradnju i sertifikovani trener od strane Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije za obuke za početnike u poslovanju, finansijsko upravljanje, izvoz za one koji privi put izvoze, pripremu za jedinstveno evropsko tržište, inovacije.

Prijave putem linka OVDE.

Radionica o zaštiti prava intelektualne svojine namenjena je je mladima koji žele da započnu svoj biznis, ali i mladim predizetnicima početnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje. Početak je u 13.30h, a traje 90 minuta. Voditelj radionice je Vladimir Šećerov, diplomirani pravnik sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima zaštite prava intelektualne svojine. Diplomirao na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe Privredne akademije u Novom Sadu. Trenutno je savetnik za intelektualnu svojinu u Advokatskoj kancelariji Šećerov koja se bavi ovom granom prava punih 40 godina.

Prijave putem linka OVDE.

Učešće je besplatno, a prijave su obavezne za svaku željenu radionicu. Broj učesnika/-ca je ograničen zbog kvalitetnijeg rada, a prilikom selekcije prednost će imati mladi do 30 godina, naročito mladi iz prigradskih sredina.

Nakon dana posvećenog sticanju znanja, u subotu, 20. oktobra, biće održan set radionica za sticanje veština u oblasti preduzetništva kao poslednja aktivnost na projektu.

Prednost učešća imaju mladi do 30 godina starosti s obzirom na to da je projekat “(Re)Startuj uspešno” podržan od Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada- Kancelarija za mlade u okviru realiazacije Lokalnog akcionog plana za mlade za 2018. godinu.

Projekat sprovodi Udruženje Remiks iz Novog Sada u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom Put jednog projekta i Advokatskom kancelarijom Šećerov.

Foto: Pixabay.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.