Prijavi se za besplatne obuke u decembru: zapošljavanje i zarada preko interneta

Udruženje Remiks iz Novog Sada tokom decembra organizovaće tri besplatne edukacije za mlade o zapošljavanju i zaradi na internetu uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade.

Prva edukacija biće 17. decembra od 17 do 20 časova u OK klubu, a tema je korišćenje frilens platformi, kreiranju naloga i portfolija na tim platformama i načini konkurisanja za poslove. Edukaciju će držati dvoje iskusnih mladih ljudi koji na ovaj način rade već dugo. Prijave se podnose OVDE.

Naredna edukacija odnosiće se na upotrebu LinkedIn mreže za kreiranje online radne biografije i pronalaženje potencijalnih poslodavaca 23.12. od 17 do 20 časova u OK klubu. Predavanje će održati Aleksandar Radukin. Prijave se podnose OVDE.

Poslednja u nizu je obuka za vođenje bloga i zaradu putem bloga, a predavači će biti Goran i Ivana Babić, autori bloga „Jeftino putuj“ koji će kroz praktične primere i lično iskustvo približiti mladima ovaj način zarade putem interneta. Obuka će biti 27.12. od 17 do 20h u OK klubu. Prijave se podnose OVDE.

Foto: Pixabay.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.