Besplatne radionice i obuke za mlade o preduzetništvu u okviru projekta “(RE)Startuj uspešno 2”

Gradska uprava za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarija za mlade i ove godine prepoznala je značaj besplatnih edukacija za mlade iz oblasti preduzetništva kao vid osnaživanja mladih da započnu sopstveni biznis ili razviju postojeći u okviru projekta Udruženja “Remiks” pod nazivom “(Re)Startuj uspešno 2”.

Prošle godine kreiran je set obuka i radionica za koje se prijavio mnogo veći broj mladih od broja koji je predviđen projektom te je odlučeno da se ove godine aktivnosti ponove uz uvođenje još jedne obuke za koju su mladi pokazali interesovanje, a to je pisanje projekata.

Prva aktivnost biće realizovana 19. septembra od 18 do 19.30 u OK klubu na SPENS-u kada će biti održana info sesija o započinjanju sopstvenog biznisa, dostupnim fondovima i subvencijama, pravni okvir i slično. A na info sesiji prisustvovaće i mladi preduzetnici koji će preneti svoja iskustva.

U oktobru će 5, 12, i 19. biti održavane obuke i radionice o pisanju biznis plana, strateškom planiranju, pisanju projekata, zaštiti prava intelektualne svojine, ključnim veštinama menadžera, veštinama pregovaranja, marketingu i prodaji.

Prijavite se za učešće na info danu OVDE. Prijave su moguće do 18. septembra.

Projekat “(Re)Startuj uspešno 2” podržan od je Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada- Kancelarija za mlade u okviru realiazacije Lokalnog akcionog plana za mlade za 2019. godinu, a realizuje se u partnerstvu sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka, Agencijom “Put jednog projekta” i Advokatskom kancelarijom “Šećerov”.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.